vrijdag 21 januari 2022

Alles over Altena

Winkelcentrum Sleeuwijk heet De Nieuwe S

11 oktober 2011 (door WerkendamNet)

SLEEUWIJK - Met de onthulling van een groot promotiebord heeft wethouder Jan Luteijn gistermorgen in Sleeuwijk de aftrap gegeven voor de bouw van het nieuwe centrumplan.Ook de naam werd bekend gemaakt: De Nieuwe S.

Voor het dorp Sleeuwijk was het een gedenkwaardig moment. Na jaren van plannen maken en onderhandelen gaat er dan nu echt iets gebeuren. Het centrumplan houdt een verhuizing van het winkelcentrum naar de Eikenlaan/Transvaal in. Het krijgt een oppervlakte van 6.000 vierkante meter. Boven de winkels komen appartementen en om het winkelcentrum heen zijn eengezinswoningen gepland. Bovendien komt aan de Eikenlaan een wooncomplex voor ouderen. Het plan wordt in fases uitgevoerd. (Brabants Dagblad)

Lees meer over:

Werkendam Sleeuwijk
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.