donderdag 25 april 2024

Alles over Altena

Jeugdcommissie VV Woudrichem organiseert inloopavonden

10 oktober 2011 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM -  In de drukke voetbalperiode lopen jeugdspelers, maar ook hun ouders en verzorgers, nog weleens tegen vragen en onduidelijkheden op, of krijgen zij ineens een ingeving waarmee ze de Jeugdcommissie 'van dienst' kunnen zijn. Om antwoorden te geven op de ontstane vragen, onduidelijkheden uit de weg te helpen en input (opmerkingen / tips / adviezen) te ontvangen van betrokkenen, zullen er vanaf dit seizoen zogenaamde inloopavonden georganiseerd worden door de Jeugdcommissie.

Op die manier kunnen ouders / verzorgers of andere betrokkenen op informele en informatieve wijze het gesprek aangaan met leden van de Jeugdcommissie, dit alles onder het genot van een kopje koffie, bakje thee of iets fris. Langs deze weg wil de Jeugdcommissie laten weten dat op woensdag 19 oktober a.s. de eerste Inloopavond zal plaatsvinden.
Tussen 19.30u en 20.15 uur is men uitgenodigd (in de Jeugdcommissiekamer) indien er vragen of onduidelijkheden zijn, of u denkt met een tip, opmerking of advies de Jeugdcommissie van dienst te kunnen zijn.

Lees meer over:

vv Woudrichem inloopavond
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.