maandag 24 januari 2022

Alles over Altena

Eerste verlies voor Virtus heren

10 oktober 2011 (door WerkendamNet)

WERKENDAM -Afgelopen zaterdag stond voor de heren van Virtus de wedstrijd tegen Black Eagles op het programma. De Werkendammers werden notabene in een thuiswedstrijd verrassend geklopt door dit sterke team, die de punten toch wel enigszins fortuinlijk mee naar Rosmalen namen.

Bijna 3 jaar was het vlaggenschip van Virtus in competitieverband ongeslagen, maar daar kwam dus afgelopen zaterdag abrupt een einde aan. Bij de Werkendammers was Daniel Verhagen als gevolg van een blessure genoodzaakt om de wedstrijd als toeschouwer bij te wonen. De wedstrijd begon nog wel zo goed voor het team van Edwin Dekkers.(Nieuwsblad)

Lees hier meer...

Lees meer over:

Werkendam Werkendam
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.