maandag 24 januari 2022

Alles over Altena

Fotowedstrijd in Altenaregio voor beeldbank

10 oktober 2011 (door WerkendamNet)

WERKENDAM/AALBURG/WOUDRICHEM  - In september dit jaar starten Aalburg, Werkendam en Woudrichem met het aanleggen van de regionale beeldbank. hiervoor heeft ze in samenwerking met de VVV een fotowedstrijd uitgeschreven. De foto’s moeten voor 14 oktober 12.00 uur binnen zijn op het mailadres foto@vvvab.nl.

In de beeldbank worden foto’s uit de regio verzameld, die vrij van rechten gebruikt kunnen worden door bedrijven en instellingen ter ondersteuning van de promotie van de regio. De beeldbank moet zo een beeld vormen van het Land van Heusden en Altena als gebied om te wonen, werken en recreeren met bijzondere dier- en plantsoorten en rijk aan cultuurhistorie of met foto’s van de actieve recreanten bijv. mensen die fietsen op de dijk, mensen in een kano etc.

De winnende foto in de categorieën één tot en drie met worden gepubliceerd in de gemeentegidsen. Categorie 4 levert twee winnende foto’s op, die door de VVV gepubliceerd worden in de VVV gids De Biesbosch. Alle winnaars ontvangen een VVV kadobon ter waarde van 100,- euro

Voor de inzendingen geldt dat de inzender ouder dan 15 jaar moet zijn; per categorie mogen maximaal twee foto’s worden ingestuurd. De foto’s moeten digitaal worden gestuurd naar foto@vvvab.nl. Vermeld bij de inzending de categorie, naam, adres en telefoonnummer. Geef eventueel een toelichting waar de foto gemaakt is en waarom juist deze foto het beste beeld is. De foto’s mogen niet bewerkt zijn en mogen straks rechtenvrij voor regio promotiedoeleinden worden gebruikt. Het oordeel van de jury is bindend en over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. De winnaars krijgen automatisch bericht vóór 28 oktober.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.