vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Massaal vlaggen voor Beatrix

6 oktober 2011 (door AalburgNet)

AALBURG -  Op woensdagmiddag 12 oktober aanstaande komt de koningin naar Wijk en Aalburg om de nieuwe woonzorglocatie Wijkestein te komen openen. Dat is natuurlijk in de eerste plaats groot feest voor de bewoners van Wijkestein. De gemeente hoopt en verwacht echter  dat ook veel inwoners en andere belangstellenden naar Wijk en Aalburg komen om het bezoek van de koningin te kunnen zien.

Om dit bezoek vlekkeloos te laten verlopen en er een echt feest van te maken is het noodzakelijk waarnodig  maatregelen te nemen en afspraken met elkaar te maken. Voor alle relevante informatie verwijzen wij u graag naar de special in het Kontakt van deze week over het bezoek van de koningin aan Aalburg. De laatste informatie is ook te vindenvia onderstaande link. Omwonenden rondom Wijkestein die te maken krijgen met o.a. verkeersmaatregelen worden eind deze week via een huis- aan huiscirculaire nader geïnformeerd.
 
Programma
H.M. de Koningin wordt om 14.30 uur verwacht. De aanrijroute zal hoogstwaarschijnlijk zijn via de Wijksestraat, Bergstraat, Begoniastraat, Rozenstraat, Fresiastraat en Azaleastraat richting Wijkestein. De koningin zal bij het begin van de parkeerplaats uitstappen en welkom worden geheten door o.a. burgemeester Fons Naterop. Vervolgens loopt de koningin langs een erehaag richting de hoofdingang van Wijkestein. Na een korte begroeting binnen komt de koningin weer naar buiten voor de officiële openingshandeling. Daarna gaat de koningin een rondleiding door het gebouw maken en zal zij o.a. ontmoetingen hebben met bewoners en andere betrokkenen. De verwachting is dat het bezoek omstreeks 16.00 uur zal zijn afgelopen.       

Live-beelden
Om de koningin te kunnen zien kunnen belangstellenden het beste gaan staan in de Anjelierstraat. Deze straat zal die dag voor alle verkeer zijn afgesloten. Tijdens het bezoek worden er video-opnames gemaakt. Deze beelden zijn rechtstreeks te zien op een groot videoscherm dat in de Anjelierstraat nabij Wijkestein zal worden geplaatst. De plaatsing van dit videoscherm is mogelijk gemaakt door E. van Wijk Logistics te Giessen en Van der Pol en Zonen te Wijk en Aalburg.

Vlaggen

De inwoners van Wijk en Aalburg worden opgeroepen op 12 oktober a.s. vanaf 12.00 uur de Nederlandse Vlag (zonder oranje wimpel) uit te hangen ter verwelkoming van de koningin. Het zou ook mooi zijn als de straten waar de koningin doorheen rijdt, leuk versierd worden.
 

Lees meer over:

Vlaggen bezoek beatrix versieren
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.