vrijdag 3 december 2021

Alles over Altena

Overname van den Heuvel Werkendam

6 oktober 2011 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Jaartsveld, gevestigd te Varsseveld, breidt haar werkterrein binnen Nederland verder uit. Met de overname van Van den Heuvel Werkendam voegt zij een gerenommeerd aannemersbedrijf in de Infra sector toe waardoor de positie van Jaartsveld als geheel binnen Nederland en met name in West-Nederland versterkt wordt.

De overname van Van den Heuvel past in de plannen van Jaartsveld (Van den Herik Groep) om haar positie in de Infra markt te versterken waardoor zij nog beter in staat zal zijn om grotere, multidisciplinaire werken uit te kunnen voeren. Ook vanuit het oogpunt bereikbaarheid en milieu is een vestiging in het regiogebied zeer gewenst.

Van den Heuvel Werkendam is in 1948 opgericht. (Nieuwsblad)

Lees hier meer...

Lees meer over:

Werkendam Werkendam
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.