Thursday 23 September 2021

Alles over Altena

The Voice of Brabant komt uit Veen

4 oktober 2011 (door AalburgNet)

VEEN - Meer dan drie miljoen kijkers van The Voice of Holland zagen hoe alle coaches hun stoel omdraaiden voor haar vertolking van Jessy J's 'rice Tag.  Plotseling is ze dan een BN-er, de 18-jarige Lennie van Zandwijk uit Veen.

Sinds het nu al legendarische optreden van de jonge Brabantse, staat alles in haar leventje op zijn kop. Zo werden haar accounts op Facebook, Twitter en Hyves overspoeld met nieuwe aanmeldingen. Bij Hyves liep het aantal nieuwe vrienden zo hoog op, dat ze haar limiet bereikte van het aantal vrienden dat ze mag hebben. Inmiddels is bij de vriendensite een artiestenstatus aangevraagd. (Omroep Brabant)

Lees hier het hele artikel...

De foto is van thevoiceofholland.com -> Bekijk Lenny ook HIER


Lenny van Zandwijk zingt tijdens de kerstviering op het Willem van Oranjecollege

Nog een link op You Tube

 

Lees meer over:

veen voice zandwijk
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.