maandag 15 augustus 2022

Alles over Altena

Spellenmiddag in De Dotter groot succes

4 oktober 2011 (door WerkendamNet)

HANK - Eenmaal per jaar wordt in het wooncomplex De Dotter in Hank een Brabantse Culturele Middag georganiseerd. Deze gezellige middag, waar samenhorigheid centraal staat vond plaats op 13 september 2011.

De 128 bezoekers (voornamelijk senioren) konden deelnemen aan tal van activiteiten zoals ringgooien, darten, sjoelen, knikkeren et cetera. Onder het genot van een lekker gebakken visje en vrolijke muziek van een orgel en een accordeon, is de middag afgesloten met een prijsuitreiking. Woonlinie dankt de KBO uit Hank: 'Dank aan de vrijwilligers van de Dotter en de medewerkers van De Riethorst Stromenland voor het organiseren van een mooi evenement in een van onze wooncomplexen.'
 

Lees meer over:

dotter hank
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.