woensdag 8 december 2021

Alles over Altena

Politiek Werkendam blijft stil na ontslag Potters

4 oktober 2011 (door WerkendamNet)

WERKENDAM -  Ruim een jaar geleden werd een gemeentelijk ambtenaar beschuldigd van computervredebreuk. Nu heeft het Werkendams college hem ontslagenMeer dan een jaar nadat Jan Potters door de gemeente Werkendam werd beschuldigd van computervredebreuk, heeft de ambtenaar vorige week zijn definitieve ontslag gekregen. In de brief waarin het College van burgemeester en wethouders melding doet van het besluit om een gemeenteambtenaar te ontslaan motiveert, wordt dat gemotiveerd.

Lees hier het hele artikel...

Lees meer over:

Werkendam Werkendam
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.