maandag 6 december 2021

Alles over Altena

Van den Heuvel Nederlands kampioen halve marathon 65+

3 oktober 2011 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Tinus van den Heuvel uit Werkendam is zondagmiddag in Tilburg tijdens de befaamde Singelloop Nederlands kampioen op de halve marathon geworden bij de Masters 65+. Tinus van den Heuvel die in het verleden in het eerste elftal van Kozakken Boys speelde is nu al jaren lid van de Altena Road Runners en hij deed zondag voor de eerste keer mee aan een nationaal kampioenschap. Hij voltooide de halve marathon in 1.30.08 en daarmee bleef hij de concurrentie ruim 4 minuten voor. De wedstrijd in Breda was dit keer extra zwaar vanwege de warme omstandigheden, maar desondanks denkt Van den Heuvel met een tevreden gevoel terug aan zijn wedstrijd en hij noemt het een apart gevoel dat hij zich nu een jaar lang nationaal kampioen mag noemen. De halve marathon werd gewonnen door Philip Langat die over de finish kwam in een fraaie 1.01.58. Elizeba Cherono kwam met 1.11.42 als eerste dame over de streep.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.