maandag 6 december 2021

Alles over Altena

Sport en Belastingen

30 september 2011 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Van diverse kanten werd het de Belastingdienst steeds duidelijker dat bij de bestuurders van sportverenigingen en organisatoren van sportevenementen de fiscale kennis niet altijd even up to date is.

Regionaal aanspreekpunt
De Belastingdienst heeft daarom sinds enige tijd regionale aanspreekpunten benoemd waar zij terecht kunnen met hun sportgerelateerde fiscale vragen. Voor de regio Zuidwest is dat de heer Jan van der Kaaden. Heeft u vragen op het gebied van de loonheffingen (bijv. de vrijwilligersregeling, kostenvergoedingen, wel of geen dienstbetrekking) of omzetbelasting (bijv. de kantineregeling, sponsorinkomsten) dan kunt u deze stellen via e-mail: Zuidwest.Sport.en.Belasting@belastingdienst.nl. Het streven van de Belastingdienst is om binnen 5 werkdagen een reactie te geven op de gestelde vraag.

 Website
Op de website www.Belastingdienst.nl  kunt u de brochure ‘Sportclubs, belastingen en sociale verzekeringen’ downloaden. Op de site is verder veel informatie te vinden over de fiscale verplichtingen die kunnen ontstaan bij het organiseren van sportevenementen. U vindt dit onder Zakelijk > Bijzondere regelingen > Sport en cultuur. 

Lees meer over:

sport Werkendam belastingdienst
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.