vrijdag 26 november 2021

Alles over Altena

Rabobank Altena: 'Nog steeds dichtbij'

29 september 2011 (door AalburgNet)

ALTENA - In Almkerk staat midden volgend jaar aan de Doornseweg één van de meest energiezuinige gebouwen in Nederland en wel de nieuwe hoofdvestiging van Rabobank Altena. Onlangs bereikte de bouw het hoogste punt. Maar de komst van de nieuwe vestiging brengt wel een wijziging in de dienstverlening met zich mee. 

De vestiging in Almkerk wordt, als gezegd, straks de hoofdvestiging van Rabobank Altena.

De dienstverlening in Werkendam en Wijk & Aalburg blijft ongewijzigd met vijf dagen per week medewerkers op de locaties aanwezig. 

De vestiging in Woudrichem sluit in 2012 zijn deuren. De geldautomaat en het chipknipoplaadpunt blijven op die plek wel beschikbaar. Rabobank Altena: 'Wij blijven betrokken en dichtbij, onder meer via allerlei evenementen en verenigingen in de regio en de uitgebreide, nieuwe, mogelijkheden via internet.'
 

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.