woensdag 10 augustus 2022

Alles over Altena

Rabobank sponsort Marianne Vos

28 september 2011 (door AalburgNet)

MEEUWEN - UTRECHT: Vanaf volgend jaar heeft de Rabobank ook een vrouwenploeg in de wielersport: vanaf 2012 sponsort de bank een team rondom meervoudig wereldkampioene Marianne Vos.

Bert Bruggink, lid van de raad van bestuur van Rabobank Nederland: "Het starten van een vrouwenploeg is een logische stap, gezien het feit dat wij de volledige breedte van de wielersport ondersteunen. We zijn natuurlijk al langer betrokken bij het vrouwenwielrennen via ons partnership met de Koninklijke Nederlandsche Wielren Unie. Door een eigen team rond Marianne Vos te sponsoren, maken we het plaatje compleet."

Medaillekandidaat

De samenwerking met Vos wordt aangegaan voor een duur van tenminste twee jaar, waarbij de huidige structuur van haar ploeg blijft bestaan. Met Vos heeft de ploeg in 2012 een medaillekandidaat in haar midden voor zowel het WK Wielrennen in eigen land als de Olympische Spelen in Londen. (Foto Safey)
 

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.