donderdag 20 januari 2022

Alles over Altena

Schalken tevreden met achtste plaats

28 september 2011 (door WerkendamNet)

DUSSEN - In de Dutch Superbike kwalificaties kon Peter Schalken door, wat achteraf bleek een ingedeukte veerpoot, maar niet in zijn ritme komen en werd zodoende op een zestiende plaats neergezet. Zondag jl. heeft Schalken een superstart en is al ruim binnen de top tien te vinden. Als even later de wedstrijd stil wordt gelegd vanwege een valpartij en daarna de herstart plaats vindt, moet Peter nog flink vechten, maar is uiteindelijk de achtste plaats voor hem. 

Schalken: “Het waren moeilijke dagen in de aanloop voor het weekend. Desondanks leken alle stukjes in de wedstrijd toch op zijn plaats te gaan vallen, maar juist op dat moment werd de race onderbroken door een rode vlag. In het tweede deel van de korte wedstrijd kwamen mijn banden te langzaam op temperatuur en in de korte wedstrijd kon ik geen echte vuist meer maken. Desondanks was ik met mijn team tevreden met de achtste plaats al had het nog veel beter kunnen zijn. Maar al met al was het toch geweldig leuk voor iedereen die bij ons te gast was. Een groot woord van dank aan alle teamleden, supporters en sponsoren. Jullie maken het allemaal mogelijk.” (Foto Verolme Racing)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.