Friday 17 September 2021

Alles over Altena

PvdA Woudrichem stuurt minister brief over botel

27 september 2011 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - De Woudrichemse PvdA-fractie roept de minister van Infrastructuur en Milieu in een open brief op om geen medewerking te verlenen aan de komst van een botel in de historische haven van Woudrichem. Door de komst van het drijvende hotel wordt de cultuur-historische waarde van de haven in één klap vernietigd, zo schrijft de partij. “De vesting Woudrichem en directe omgeving, die de status beschermd stadsgezicht bezitten, verdienen beter dan een puur economisch middel te worden, waarbij de cultuur-historische waarde van de haven als onbelangrijk terzijde wordt geschoven.”

Lees hier het hele artikel...

Lees meer over:

woudrichem woudrichem
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.