Sunday 19 September 2021

Alles over Altena

Weblog Andelse sluis komt maar niet op de rit

27 september 2011 (door WoudrichemNet)

ANDEL - Het weblog van de Andelse sluis is weer te zien, maar ziet er volkomen anders uit dan het was. Webmaster Wiebe de Ringh kan echter nog steeds niet inloggen om zaken aan te passen. Een beetje gefrustreerd is hij er wel van geworden: 'Ik moet eerst wachten tot ik een nieuw wachtwoord krijg en wanneer dat gaat gebeuren weet ik niet; er worden ook geen mededelingen over gedaan.'

Voorlopig plaatst hij dagelijks wat nieuws op www.wilhelminasluis.nl, maar een echt goede vervanger is dat niet, vindt hij. 'Ik baal ontzettend van dit hele gebeuren, maar nogmaals, ik kan er niets aan veranderen.'

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.