Thursday 23 September 2021

Alles over Altena

Achilles Veen en Rabobank Altena ondertekenen sponsorcontract

27 september 2011 (door AalburgNet)

VEEN - Achilles Veen en de Rabobank zijn al lange tijd aan elkaar verbonden en Achilles Veen mag ook het komende seizoen op de steun van de coöperatieve bank rekenen. Met een handtekening bekrachtigden  Henk Schreuders, sponsorcommissie Achilles Veen, en Bernadette Hulswit, teamleider Marketing, Communicatie en Coöperatie van Rabobank Altena, met trots het sponsorcontract.

De Rabobank is één van de grotere sponsors van de betaald voetbal organisatie. "Sport verbindt en inspireert," vertelt Bernadette Hulswit. 'Jaarlijks sponsoren we tientallen verenigingen in de regio waaronder ook alle voetbalverenigingen. Achilles Veen is een club die passie toont en nu is gepromoveerd naar de Hoofdklasse. En daar zijn wij trots op. We wensen hen dan ook veel succes toe het komende seizoen!' Een gedeelte van het sponsorbedrag komt ten goede van de jeugd. De toernooien die thuis gespeeld worden, heten voortaan ‘Rabobank Jeugd Toernooi’.
Henk Schreuders geeft aan blij te zijn met de samenwerking. 'Wij zijn er trots op dat Rabobank Altena ons weer het vertrouwen heeft gegeven. Samen bereik je immers meer dan alleen. Met de steun van sponsors en supporters gaan we ons proberen te handhaven in de Hoofdklasse.'

Informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Henk Schreuders, sponsorcommissie van Achilles Veen, henk.schreuders@hetnet.nl
Bernadette Hulswit, afdeling Marketing, Communicatie en Coöperatie Rabobank Altena, 
(0183) 507 635, communicatie@altena.rabobank.nl
 

Lees meer over:

Rabobank veen Achilles sponsor
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.