vrijdag 3 december 2021

Alles over Altena

TV De Hei heeft twee nieuwe winterbanen

27 september 2011 (door WerkendamNet)
NIEUWENDIJK - Tennisvereniging De Hei heeft twee nieuwe kunststoftennisbanen gekregen als vervanging van twee gravelbanen. Op deze nieuwe banen, het zogenoemde Smashcourt, kan zowel 's zomers als 's winters getennist worden, mits er geen sneeuw ligt. De aanleg duurde slechts twee weken. De banen zijn inmiddels door de KNLTB gekeurd. De aanleg van deze banen heeft men aangegrepen om ook de rest van het park op te knappen. Zo werden de terrassen bij de banen vergroot en voorzien van sfeerverlichting. De beplanting zal de komende week worden aangepakt. Het geld voor de banen kwam uit eigen middelen middels een obligatielening, waarop leden en bekenden konden intekenen. 
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.