vrijdag 3 december 2021

Alles over Altena

Marcel van Balkom: internationale erkenning

27 september 2011 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Natuurfotograaf Marcel van Balkom uit Hank krijgt internationaal erkenning in een van de meest prestigieuze natuurfotowedstrijden in Europa.

Sinds begin dit jaar loopt de foto wedstrijd georganiseerd door het Engelse British Wildlife Photography Awards (BWPA). Deze organisatie selecteert jaarlijks uit duizenden inzendingen vanuit heel Europa de beste en mooiste natuurfoto's gemaakt in Engeland.
Dit jaar heeft Van Balkom met zijn foto van de duikende Jan van Gent een eervolle vermelding gekregen in de categorie Coast and Marine. Deze foto, die hij maakte tijdens een van zijn buitenlandse fototrips, wordt gepubliceerd als Highly Commended in het boek dat speciaal voor deze wedstrijd wordt uitgegeven: British Wildlife Photography Awards - Collection 2 (2011 competition).

Ook is de foto opgenomen in een expositie die vanaf 15 oktober door Engeland en Europa gaat. De prijsuitreiking, start van de expositie en verkoop van het boek vind plaats op 14 en 15 oktober tijdens de eerste WildlifeXpo in de Alexandra Palace in London.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.