Sunday 26 September 2021

Alles over Altena

Watermarkt en Brocantemarkt beiden geslaagd

26 september 2011 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - De watermarkt werd zaterdag druk bezocht. De markt was door de gemeente Woudrichem en Waterschap Rivierenland georganiseerd om bezoekers kennis te laten maken met het fenomeen waterbeheer. Wethouder Bas de Peuter opende de festiviteit.

Brocante
Ook de brocantemarkt, diezelfde zaterdag, in de tuin van de parochie was geslaagd. Naast de bekende boeken- en brocantemarkt lag een een enorme pompoen te wachten op zijn gewicht. Bezoekers mochten proberen het juiste aantal kilo's te raden. Hoeveel de vrucht nou echt woog is bij de redactie niet bekend.

Lees ook het eerdere artikel op Woudrichem.net

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.