maandag 24 januari 2022

Alles over Altena

Infoavond Roode Camer redelijk bezocht

26 september 2011 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Ongeveer 25 belangstellenden bezochten donderdag 22 september de informatieavond voor de nieuw te bouwen appartementen in de Roode Camer in Hank.

Op deze avond aan boord van rondvaartboot van De Zilvermeeuw voer Woonlinie vanuit Hank door de Biesbosch. Aan boord kregen de belangstellenden informatie over de appartementen. Ook de gemeente Werkendam gaf deze avond informatie over de plannen van de Roode Camer.

Wethouder Jan Luteijn opende de avond en gaf aan het initiatief van Woonlinie om te varen op een boot in het gebied erg origineel te vinden. Woonlinie heeft hiervoor gekozen omdat het gebied rondom Hank erg mooi is, en de appartementen redelijk exclusief. Woonlinie wil, ondanks dat de appartementen nog niet in verkoop zijn, mensen voorzien van belangrijke informatie om een keuze te maken. Op de avond is ook gesproken over de crisis op de woningmarkt. In het gunstigste geval zijn de appartementen in de zomer van 2013 klaar, dan moet je wellicht nu al gaan beginnen met het te koop aanbieden van je huis. In persoonlijke gesprekken, in een ontspannen sfeer werd over deze onderwerpen gesproken.

Lees meer over:

Werkendam Werkendam Roode Camer
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.