donderdag 27 januari 2022

Alles over Altena

Kozakken Boys - Heerjansdam 2-1

26 september 2011 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Eindelijk staan de Werkendammers op de plek waarop al jaren achtereen gehoopt werd. Na de marginale 2-1 overwinning op Heerjansdam staan de Boys nu eerste in de hoofdklasse B. Wil het die plek nog een tijdje prolongeren, zal er wel uit een ander vaatje getapt moeten gaan worden. Vooral in het tweede bedrijf liet de thuisploeg de touwtjes te veel vieren en kwamen de bezoekers nog gevaarlijk dichtbij. Hoewel Heerjansdam flitsend uit de startblokken kwam, was het de thuisploeg die het beste van het spel had.

Lees hier het hele artikel...

Lees meer over:

Werkendam Werkendam
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.