donderdag 27 januari 2022

Alles over Altena

De Klerk beste leerbedrijf van Zuid-Nederland

23 september 2011 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - De Klerk Werktuigbouw en Staalconstructie B.V. uit Werkendam heeft onlangs de titel Beste Leerbedrijf van Zuid-Nederland in de wacht gesleept.  De jury maakte kennis met een bedrijf dat alles in zich heeft wat een leerling zich kan wensen. Leerlingen maken continu volledig deel uit van het proces en zijn hierdoor zeer betrokken bij de activiteiten. Een leerbedrijf dat vele kansen biedt, ook aan de directe maatschappelijke omgeving. De jury vond er een combinatie van hoogwaardige techniek, kleinschalige aantallen en optimale betrokkenheid door en voor de medewerker en leerling.
 

Lees hier het hele artikel...

Lees meer over:

Werkendam Werkendam
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.