zaterdag 22 januari 2022

Alles over Altena

Kandelaarkleuters naar appelboomgaard

22 september 2011 (door WoudrichemNet)

RIJSWIJK - Kleuters van CBS De Kandelaar gingen naar de appelboomgaard van meneer van der Nat in Giessen. Dat  was een groot succes. De afgelopen week waren de kleuters gestart met het thema “de appel” . 
 

Na een flinke wandeling kwamen de kleuters aan bij een hele grote schuur. Zij mochten in een treintje door de boomgaard heen rijden en daar stonden wel 30.000 bomen. Tot zover kunnen zij (nog) niet tellen!
De site van de school laat verder weten: 'We mochten zelf een rode appel van de boom plukken, maar pas op: het takje mocht er niet af! Best nog moeilijk hoor. We hebben heerlijk gesmuld van de appel terwijl meneer van der Nat ons van alles vertelde over de appel en de boomgaard. Ook zagen we appelplukkers aan het werk. Het was erg leuk en leerzaam.' 

Lees meer over:

Rijswijk kandelaar
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.