zaterdag 22 januari 2022

Alles over Altena

Aalburg.net heeft nieuwe huisstijl

22 september 2011 (door Bezichtig.nu)

AALBURG - Vanaf vandaag (22 september) heeft AalburgPUNTnet niet alleen nieuw logo, het virtuele MarktPlein van en voor Aalburg kreeg ook een ander jasje! Vanwege het toenemende succes (bezoekersaantallen stijgen fors!) wilde de redactie een eigentijdser gezicht, met alle voordelen van dien. Zo zijn de nieuwskolommen breder geworden en kunnen ook grotere foto's geplaatst worden. Dat maakt het geheel overzichtelijker en sprankelender.
Bovendien wordt de nieuwe site sneller geladen en zijn artikelen op Aalburg.net via Google en andere zoekmachines nog beter (én sneller) te vinden.
De komende periode zullen er nog een aantal kleinere aanpassingen plaatsvinden. Aalburg.net blijft dus volop in beweging..!

Druk op F5

Het kan zijn dat u een wat verknipt beeld ziet, de allereerste keer dat u ná de aanpassing op Aalburg.net komt. Druk dan op de F5-toets en het beeld zal zich herstellen. Met uw beeldscherm is dus niets aan de hand.

De redactie wenst u veel plezier op het vernieuwde Aalburg.net.

Werkendam / Woudrichem

Binnenkort zullen ook Werkendam.net en Woudrichem.net dezelfde verandering ondergaan. Alles voor een nóg betere dienstverlening.
 

Lees meer over:

Werkendam Werkendam nieuwe site
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.