woensdag 19 januari 2022

Alles over Altena

Veel hinder door puin op A27

22 september 2011 (door WerkendamNet)

HANK - Een verkeersongeval op de autosnelweg A-27 leidde tot een behoorlijk stremming in noordelijke rijrichting. Op woensdag 21 september 2011 om 12.40 uur schaarde een vrachtwagencombinatie. Dat gebeurde op de rijbaan vanuit de richting Breda in de rijrichting Gorinchem (noordelijke rijrichting). Er raakte bij het ongeval niemand gewond. De lading van de vrachtwagen bestond uit 10 kub puin en kwam op het wegdek terecht. De volledige rijbaan in noordelijk richting raakte gestremd.

Het opruimen van het puin en de spoedreparatie aan het wegdek was in handen van Rijkswaterstaat. Het verkeer in noordelijke richting werd bij knooppunt Hooipolder omgeleid via de A-59 en de A-2 naar de A-15 om vervolgens bij Gorinchem weer de A-27 te kunnen vervolgen. De politie trad verkeersregelend op. De stremming duurde enige uren.

Lees meer over:

Werkendam Werkendam a27 hank puin
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.