woensdag 10 augustus 2022

Alles over Altena

Politie arresteert twee jongeren na melding over wapenbezit

21 september 2011 (door AalburgNet)

AALBURG - De politie heeft maandagmiddag 19 september 2011 een 18-jarige man uit Wijk en Aalburg en 19-jarige inwoner van Meeuwen aangehouden. Dat gebeurde rond 16.45 uur op de Markt. Agenten reageerden op een melding van een getuige die een groepje jongeren met een vuurwapen zag. Daarbij zouden het wapen van de ene man naar de andere worden overgedragen.
Uit onderzoek ter plekke bleek de 18-jarige man een gasdrukwapen in zijn scooter te hebben. Het wapen is geschikt voor afdreiging, zeker omdat het groepje voor een supermarkt stond. De man had het wapen onlangs bij een dumpzaak in 's-Hertogenbosch gekocht. De man uit Meeuwen bleek geen wapens in zijn auto te hebben, hij is heengezonden

Lees meer over:

Politie wapen Meeuwen
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.