woensdag 26 januari 2022

Alles over Altena

Politie kan telefoontje 75-jarige niet vinden

21 september 2011 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - De politie heeft alle telefoontjes naar 0900-8844 gecontroleerd, maar heeft geen telefoontje gehad van Arie van den Meijden (75) uit Werkendam, die donderdagavond de schrik van zijn leven kreeg, toen rond half negen twee vrouwen binnendrongen in zijn woning.


Nadat de bel ging, opende hij de deur en stoven de twee vrouwen naar binnen. “Ik werd in de hoek van de keuken gezet en één van de vrouwen ging in de deur opening naar de kamer zitten, zodat ik niet kon zien wat die andere vrouw in de kamer deed. Natuurlijk sputterde ik tegen en riep dat ik hier niet van gediend was. Gelukkig heb ik altijd een zakmes op zak. Dat heb ik tevoorschijn gehaald en ze daarmee bedreigd. Toen renden ze het huis uit”. (Nieuwsblad)
 
Lees hier het hele artikel...

Lees meer over:

Werkendam net
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.