vrijdag 21 januari 2022

Alles over Altena

Verpaupering Hoekeinde moet stoppen

21 september 2011 (door WerkendamNet)

SLEEUWIJK - SDC Raadslid Peter Ribbers stoort zich mateloos aan de verpaupering van het Hoekeinde ter hoogte van het voetveer van Sleeuwijk naar Gorinchem. De ‘rijwielstalling’ valt bijna van ellende uit elkaar en de afgebrande woning biedt al meer dan een jaar een troosteloze aanblik.

De ergernissen van Ribbers kwamen aan de orde in de Werkendamse commissie Grondgebied. De ‘rijwielstalling’ is een voormalige boerderij. Een projectontwikkelaar heeft hier plannen om het pand te slopen en er acht luxe dijkappartementen te bouwen. De verkoop stagneert echter al jaren. De afgebrande woning aan het Hoekeinde is nog altijd niet herbouwd omdat het pand twee eigenaren telt. De woning brandde uit in april 2010. (Nieuwsblad)
 
Lees hier het hele artikel...

Lees meer over:

Werkendam Sleeuwijk
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.