zaterdag 22 januari 2022

Alles over Altena

Vermeende Goudse inbreker aangehouden in Werkendam

21 september 2011 (door WerkendamNet)

WERKENDAM / ALTENA -  Een 20-jarige man uit Gouda is dinsdagmorgen 20 september 2011 tegen 05.00 uur aangehouden op de Van Randwijklaan. Dat gebeurde tijdens een zogeheten Tegenhouden-actie waarbij agenten via controles proberen woninginbraken en andere strafbare feiten te voorkomen.

De man uit Gouda bestuurde een auto met daarin diverse inbrekerswerktuigen. Hij is meegenomen naar het bureau. Bij de controle ging zijn passagier ervandoor; hij is nog voortvluchtig. Dinsdagmorgen werd duidelijk dat in twee woningen in het dorp, aan de Werkina en de Graaf van Hornelaan, is ingebroken. In beide gevallen is nog niet duidelijk wat de exacte buit is. De politie onderzoekt of de aangehouden man uit Gouda daarmee in verband gebracht kan worden.

De Tegenhouden-actie in de nacht van maandag op dinsdag werd overigens ook gehouden in de gemeenten Aalburg en Woudrichem, maar dat leverde geen bijzonderheden op.

Lees meer over:

Werkendam tegenhouden
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.