donderdag 27 januari 2022

Alles over Altena

Verkeershinder Doornseweg

19 september 2011 (door WoudrichemNet)

ALMKERK - Voor de nieuwe bioscoop in project Den Doorn in Almkerk wordt momenteel een gasleiding onder de Doornseweg (N322) doorgetrokken.

Voor deze werkzaamheden heeft het uitvoerende nutsbedrijf een vergunning aangevraagd bij de Provincie Noord Brabant. Deze werkzaamheden kunnen zorgen voor verkeershinder van maandag 19 september tot en met 21 september 2011. Op de N322 zijn maandag 19 september verkeerslichten neergezet, daarnaast zijn er tijdens de avondspits verkeersregelaars aanwezig om de doorstroming te bevorderen. Vanaf donderdag 22 september 2011 is de situatie weer normaal.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.