Sunday 19 September 2021

Alles over Altena

Woudrichem boekt met 4 tegen 1 eerste competitieoverwinning

19 september 2011 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - Een opportunistisch spelend Kerkwijk.  De druk naar voren gericht en hard werkend. Juist voor het rustsignaal ook een rode kaart. Twijfel omtrent een goede afloop voor de Woerkum selectie.

In de eerste tien minuten is het elkaar aftasten. Over en weer enkele kleine doelpogingen. De wedstrijd is 12 minuten als Kerkwijk de bal hoog in het 16 meter gebied laat ploffen. De bal valt tussen enkele spelers in als de scheidsrechter fluit. Je ziet de spelers verbaast reageren als de scheids met de gele kaart in de handen naar de drie spelers loopt. Eerst zie je een speler van kerkwijk verbaast kijken en verbaal reageren. Dan gaat de vinger naar een speler van Woudrichem voor de gele kaart. Tot verbazing van alle spelers gaat de bal op de stip. Je ziet dat men elkaar aankijkt en niemand die er iets van begrijpt. De strafschop wordt keurig binnen gewerkt door  Richard Kraaij: 0 – 1 .

Lees hier het hele artikel...

Lees meer over:

Voetbal woudrichem
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.