zaterdag 22 januari 2022

Alles over Altena

Zes aanhoudingen bij drugsactie in Heusden en Altena

19 september 2011 (door WoudrichemNet)

ALTENA - HEUSDEN EN ALTENA: Bij een politieactie in het land van Heusden en Altena zijn vrijdagavond 16 september zes verdachten aangehouden. Aan de hand van anonieme informatie startte de politie direct een onderzoek.

Agenten waren bij de actie vrijdagavond getuigen van dealactiviteiten. Zij hielden direct hierna vier klanten en twee dealers aan. Het gaat om vijf mannen en een vrouw in de leeftijd van 23 tot 40 jaar uit Geertruidenberg, Hank, Dussen. Almkerk en Den Bosch. Ze werden in de direct omgeving aangehouden. Twee van hen zitten nog vast, waaronder de 30-jarige verdachte uit Dussen die de drugs verkocht. Hij werd samen met nog een verdachte aangehouden op de Veerseweg in Sprang-Capelle.

De politie onderzoekt de zaak verder. Er is huiszoeking gedaan op meerdere adressen. Bij de actie werd bij verschillende verdachten een geringe hoeveelheid cocaïne aangetroffen. De drugs zijn in beslag genomen.

Lees meer over:

Politie Altena Werkendam
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.