Wednesday 22 September 2021

Alles over Altena

Seniorenrestaurant in De Lemmenskamp geopend

19 september 2011 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - Maandag 19 september werd in Zorgcentrum De Lemmenskamp een seniorenrestaurant geopend. In het seniorenrestaurant is het mogelijk om in een sfeervolle omgeving alleen, of samen met anderen van een smakelijke en gezonde (warme) maaltijd te genieten tegen een aantrekkelijke prijs. Doel is vooral het bevorderen van ontmoeting en gezelligheid tijdens het eten. Het seniorenrestaurant is bedoeld voor mensen van 55 jaar en ouder uit de omgeving van De Lemmenskamp in Woudrichem. Mensen kunnen  gasten meenemen, hoewel het restaurant niet bedoeld is voor grote groepen, feesten en partijen.

Menu
De professionele keuken van De Riethorst Stromenland (waar de Lemmenskamp bij hoort) biedt een gevarieerd aanbod aan smakelijke, seizoensgebonden maaltijden. Het seniorenrestaurant kent dagelijks wisselende keuzemenu’s met daarnaast een vaste dagkaart voor de kleine trek. Natuurlijk wordt er rekening gehouden met eventuele dieetwensen of anderszins. Indien gewenst kunnen we u hiervoor ook in contact brengen met onze eigen diëtisten. Voor een 3-gangenmaaltijd inclusief kop koffie achteraf vragen wij € 8,50. Wij kunnen eventueel ook maaltijden bij u thuis laten bezorgen. 

Informatie
Voor meer informatie kunt u terecht bij de receptie van De Lemmenskamp (0183 - 662 200). Voor de maaltijdservice aan huis kunt u contact opnemen met 0183 - 662 704.  Het restaurant aan de Wethouder de Joodestraat 2 in Woudrichem is zeven dagen per week van 10.00 uur tot 15.00 uur geopend.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.