vrijdag 3 december 2021

Alles over Altena

Voetveer Werkendam ingezet als blusboot

19 september 2011 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Zaterdag lag er een brandend plezierjacht  ter hoogte van Werkedam brandend in De Merwede. De Werkendamse brandweer ging aan boord van het voetveer en had de vlammen snel onder controle. Zo kwam het dat een eveneens gealarmeerde blusploeg uit Made - die beschikt over een blusboot - uiteindelijk niet hoefde te worden ingezet..

In het geval van scheepsbranden kan de brandweer uit Werkendam gebruik maken van het voetveer Werkendam - Hardinxveld. Niet bekend is of er personen aan boord waren. Evenmin is de oorzaak onbekend. (Foto Henk vd A)
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.