donderdag 27 januari 2022

Alles over Altena

Nacht vol brandstichtingen in Werkendam

19 september 2011 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - In de nacht van vrijdag op zaterdag hebben in Werkendam diverse brandjes gewoed.De politie vermoedt brandstichting. Getuigen betrapten een aantal jongens, toen ze probeerden een auto in brand te steken. Toen de politie kwam, gingen ze er vandoor. Rond 00.25 uur kwam een melding van brandstichting aan de Kerckelant. Daar stond een auto in brand. Op het moment dat agenten daar bezig waren, bleek er enkele honderden meters verderop opnieuw brand te zijn gesticht in een tuin. Ook aan de Vloedanker en de Binnengriend bleken brandjes te zijn geweest. Daar ging het om een container en om een auto. De politie heeft een onderzoek ingesteld.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.