vrijdag 3 december 2021

Alles over Altena

Mansveld en De Klerk beste leerbedrijven Zuid-Nederland

17 september 2011 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - De bedrijven Mansveld Projecten & Services in Eindhoven en De Klerk Werktuigbouw en Staalconstructies in Werkendam zijn donderdag uitgeroepen tot Beste Leerbedrijven van Zuid-Nederland. Mansveld won de categorie van bedrijven met meer dan 25 medewerkers, De Klerk in de catagorie tot 25 medewerkers.

Prijs
De prijs werd uitgereikt door het technisch kennis en adviescentrum Kenteq. Volgens de jury is er bij Mansveld een sterke betrokkenheid vanuit de directie van dit bedrijf bij het opleiden van leerlingen en medewerkers. Opleiden is duurzaam verweven in de bedrijfscultuur.

De Klerk is volgens de jury een bedrijf dat alles in zich heeft wat een leerling zich kan wensen. Leerlingen maken continu volledig deel uit van het proces en zijn hierdoor zeer betrokken bij de activiteiten. Een leerbedrijf dat vele kansen biedt, ook aan de directe maatschappelijke omgeving. De jury vond er een combinatie van hoogwaardige techniek, kleinschalige aantallen en optimale betrokkenheid door en voor de medewerker en leerling.

Beide bedrijven kregen een geldprijs van 2.500 euro en zijn met hun overwinning automatisch genomineerd voor de landelijke titel Beste Leerbedrijf 2011 waarvan de uitslag bekend wordt gemaakt op 11 oktober.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.