donderdag 27 januari 2022

Alles over Altena

Burgemeester Werkendam stuurt vertrouwelijke brief door

16 september 2011 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Een vertrouwelijke brief van de psycholoog/psychotherapeut van de geschorste en met ontslag bedreigde Werkendamse ambtenaar Jan Potters, is vorig jaar door burgemeester Carla Breuer 'doorgeleid' naar gemeentesecretaris Erwin Koenen.Dit terwijl volgens de brief van psycholoog Nico Debets de 'spanningsklachten' waarvoor Potters onder behandeling is, een reactie zijn op de verstoorde werkrelatie met dezelfde Koenen en op de acties van Koenen die daaruit voortvoeien. 

Lees hier het hele artikel...

Lees meer over:

Werkendam Werkendam
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.