Sunday 19 September 2021

Alles over Altena

(S) Tomweg je TomTom achterna...

14 september 2011 (door WoudrichemNet)

14 september 2011 - Is die reclame dan toch waar...? In Waalwijk reed onlangs een vrouw aan de Sluisweg het water in; ze volgde klakkeloos haar navigatiesysteem, die een langere weg aangaf dan er in werkelijkheid lag.

Omdat de vrouw dacht dat de weg langer was dan die in werkelijkheid was, reed ze klakkeloos door. Daardoor kwam ze op een hellend gedeelte van de weg terecht, waardoor ze in paniek raakte en vervolgens ter water raakte, aldus Omroep Brabant.

De vrouw kwam er gelukkig met alleen een nat pak en zonder verwondingen vanaf. Volgens de politie was ze wel erg geschrokken.

Bestuurders volgden eerder ook al klakkeloos hun GPS in de modder, in de Maas, in nat beton, in een bos, in een meer, in de Hollandsche IJssel, door het ijs en naar een drugsdeal. De website PortableGear verzamelde verschillende van deze opmerkelijke verhalen in de top 5 opmerkelijkste TomTom-verhalen

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.