maandag 24 januari 2022

Alles over Altena

DamesBe-Ready winnen van Madese Boys

14 september 2011 (door WerkendamNet)

HANK - Na een valse start vorige week speelde Be Ready dames zondag tegen Madese Boys. Het team komt uit de 3e klasse. Vanaf de aftrap van de thuisclub werd Marjolein Stael op rechts diep gestuurd, met haar snelheid liep ze letterlijk iedereen voorbij en waar men een voorzet verwachtte knalde ze de bal prima in de verre hoek. 1-0 binnen de minuut, daar had Madese Boys niet opgerekend. De wedstrijd ging over en weer, beide ploegen waren aan elkaar gewaagd en beide teams kregen kansen. Het was Be-Ready dat via een mooi afstandsschot van Marina Mutsaars op 2-0 kwam. Na rust voerde Madese Boys de druk op en dit resulteerde snel in de 2-1. Hierna bleef de wedstrijd spannend, Madese Boys dacht meer te kunnen halen maar de Hankse dames verdedigden sterk. De geel-zwarte verdediging liet zich niet meer verrassen en zo bleven de drie punten in Hank. (Nieuwsblad)

Lees meer over:

Werkendam hank
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.