vrijdag 3 december 2021

Alles over Altena

De Erker breit erop los

14 september 2011 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Het Nationaal Ouderenfonds roept iedereen op om mee te helpen met het breien van Minimutsjes! De gebreide mutsjes worden in november geplaatst op fruitdrankjes van Inno-cent. Per verkocht flesje + mutsje gaat twintig euro naar kerstdiners voor eenzame ouderen.

In Nederland voelen meer dan een miljoen ouderen zich af en toe eenzaam. Eén op de vijf brengt de kerstdagen alleen door. Speciaal voor deze mensen organiseert Het Nationaal Ouderenfonds kerstdiners. Voor een beetje gezelligheid en warmte. (Nieuwsblad)

Lees hier meer...

Lees meer over:

Werkendam Werkendam
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.