Friday 17 September 2021

Alles over Altena

Gemeente belegt informatieavond over Botel

13 september 2011 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - Al geruime tijd leeft bij een ondernemer in Woudrichem het plan om een botel te exploiteren in de Historische Haven van Woudrichem. Daar gaat veel aan vooraf en er moet veel worden onderzocht. 

Er ligt nu een plan waarover de initiatiefnemers en de gemeente de inwoners van Woudrichem graag willen informeren. Op deze informatieavond laten de initiatiefnemers de plannen zien en komen de procedures ter sprake die gevolgd moeten worden. Verder is er natuurlijk gelegenheid om vragen te stellen.

De informatieavond vindt plaats op donderdag 15 september 2011 om 19.30 uur in het gemeentehuis van Woudrichem. Alle inwoners van Woudrichem zijn hiervoor van harte uitgenodigd.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.