Wednesday 22 September 2021

Alles over Altena

Golfpark Almkreek: samenwerking met NFGB

13 september 2011 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM -  Deze week is Golfpark Almkreek een samenwerking aangegaan met de Nederlandse FootGolf Bond. Vanaf heden is het mogelijk om op Almkreek te Footgolfen onder begeleiding van de Nederlandse FootGolf Bond. Men is zeer verheugd over de samenwerking met de NFGB.

Om deze samenwerking te vieren zal op zondag 02 oktober een openingstoernooi georganiseerd worden met voor de diverse spelers prijzen. De beste spelers ontvangen een herinnering, maar ook een hole in one en het verste schot zullen beloond worden.
Het parcours zal bestaan uit alle veertien FootGolf-holes. Vanwege de grote diversiteit in afstanden (de kortste is 44 meter, terwijl de langste 255 meter bedraagt) zal er elke hole weer gestreden moeten worden voor een goede score.

Het toernooi zal plaats vinden op zondag 2 oktober en starten om 14:00 uur. Aangezien er gestart wordt met een zogenaamde All Tee, zal iedereen op dit tijdstip op de baan staan om af te trappen. Zo'n twee uur later zal de stand opgemaakt worden, waarna de winnaars bekend gemaakt worden. Voor het toernooi zijn slechts 60 startplekken beschikbaar, zorg dus dat je er snel bij bent, als je mee wilt doen.
De deelnamekosten bedragen voor volwassenen € 30 en voor deelnemers jonger dan 18 jaar € 20.

Voor inschrijvingen voor dit toernooi of voor meer informatie over deze baan kunt u contact opnemen met Maurits van Tubergen Lotgering. Hij is bereikbaar op 06-42131581 en via maurits@nfgb.nl.

Wilt u ook een keer met vrienden, familie of collega’s Footgolf spelen op Almkreek dan kunt u contact opnemen op 0183-404592 of via www.golfpark-almkreek.com voor meer informatie.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.