vrijdag 21 januari 2022

Alles over Altena

Hardloopronde Giessen succesvol

13 september 2011 (door WoudrichemNet)

GIESSEN - In het verleden liepen er altijd veel atleten in de hardloopronde van Giessen mee en ook dit jaar mocht de organisatie van de 40e editie niet ontevreden zijn met de 212 lopers die de moeite namen naar Giessen te komen. 

Een Franse Winnaar deze keer, Larbi Zeroual liep een fraaie 15.53. Op de tweede plaats Marcel Laros van Scorpio met 15.57 en derde Nabil Karimi van Typhoon met 16.01. Vierde werd Koos Verwey van DAK Drunen en vijfde Eric van der Heijden van de Tilburg Road Runners. Stephan Admiraal (Werkendam) werd met 17.29 de beste atleet van de organiserende vereniging Altena Road Runners op een achtste plaats. Johan Rozemond (Genderen) en Egbert Hooijkaas (Zuilichem) van dezelfde club werden 21e en 22e in dit kwaliteitsveld.

Bij de dames winst voor Ciska Hensen van DAK met 20.00, gevolgd door Jacqueline Nieuwenhuizen van DAK met 21.25 en Inge Schipperen(uit Dussen) van Scorpio met 21.50. Beste dame van de ARR was Jenette Tolhoek die na haar zwangerschap de draad weer oppakt en met een zevende plaats niet ontevreden was in haar eigen woonplaats.

 

De laatste wedstrijd van de 27e Runningcenter Stratenloopcup is op zaterdag 5 november in Woudrichem, waar de twaalfde Vestingstad Run plaats vindt. Direct na afloop vind daar ook de prijsuitreiking plaats van deze cup en zijn klassementen.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.