Friday 17 September 2021

Alles over Altena

Kinderopvang Woudrichem start met gastouderopvang

12 september 2011 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM -  In aanvulling op het huidige productaanbod, kinderopvang en buitenschoolse opvang, start Kinderopvang Woudrichem deze week ook met gastouderopvang. Dit om beter gehoor te kunnen geven aan diverse en flexibele opvangwens van ouders. Daarnaast heeft gastouderopvang door de aangescherpte regelgeving een professionaliteitsslag gemaakt sinds het begin van 2010. Zo moet iedereen tegenwoordig minimaal een opleiding op MBO2-niveau hebben en in het bezit zijn van een (kinder)EHBO-diploma. 'Een prima basis om kwalitatieve zorg en begeleiding aan kinderen te bieden', meent de kinderopvangorganisatie. 

Wie interesse heeft in de diensten van Kinderopvang Woudrichem kan vcontact openemen met Marion Swart: 0183-304565 of info@kinderopvangwoudrichem.nl

Op de website treft u meer gedetailleerde informatie: www.kinderopvangwoudrichem.nl
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.