Friday 17 September 2021

Alles over Altena

Amateurs en Sportklasse weren zich prima in Giessen

12 september 2011 (door WoudrichemNet)

ANDEL - Afgelopen vrijdag tijdens de jaarlijkse "Giesse Mèrt" werd er een koers door Jan van Arckel georganiseerd voor de categorieën Amateurs en Sportklasse; een mooie gelegenheid om met veel JvA-renners aan de start te verschijnen. Dat gebeurde ook: Sportklasse renners Nijs van Rees,  Johan van den Dool, Peter Rikkers, Anne-Jan Stuy, René Bax en de amateurs  Geert Minkema, Corné Muilwijk, Erik van Zanten en Thijs Kros zouden de kleuren van Jan van Arckel verdedigen in deze avondkoers die pas om 20.00 uur zijn aanvang vond.

Lees hier verder...

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.