Wednesday 22 September 2021

Alles over Altena

Asperen - Woudrichem gelijkspel

12 september 2011 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - Na wat interne strubbelingen tussen spelers, trainer en bestuur is de rust op het Bolwerk net op tijd wedergekeerd en staan de neuzen weer dezelfde kant op. Dat zal ook wel moeten omdat Woudrichem dit jaar één van de favorieten voor de titel in 4E is.
Vorig seizoen grepen de manschappen van Hans van Gameren nog net naast de promotie, dus moet het deze voetbaljaargang maar gebeuren, zal er in Woerkum gedacht worden. De Woerkumers startten goed en creëerden aan de Leerdamseweg een aantal goede mogelijkheden. Tot doelpunten leidde dat echter niet voor de groen/witten.
Het was uiteindelijk de thuisploeg die verrassend het bal opende toen Joost van der Weide via onderkant lat de 1-0 ruststand aantekende. Vlak na de kantwissel werd er binnen de Asperense zestien hands gemaakt waardoor Dennis Baks vanaf 11 meter de 1-1 mocht aantekenen.
Woudrichem ging op zoek naar meer, maar zag tot grote ontzetting van iedereen met een groen/wit hart dat de bal er aan de andere kant in ging (2-1 - doelpunt Gerard Breider). Het was echter Bori Secreve die voor de Woerkumse nastoot zorgde (2-2).
Ook in de slotfase waren de beste kansen voor de bezoekers, maar gescoord werd er niet meer.

Zaterdag staat het altijd beladen duel Woudrichem - Vuren op het programma. (GorinchemStad)

 

Lees meer over:

woudrichem woudrichem
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.