Sunday 26 September 2021

Alles over Altena

Blog Wilhelminasluis nog steeds offline

12 september 2011 (door WoudrichemNet)

ANDEL - Het wil maar niet vlotten met het veel gelezen blog van de Wilhelminasluis uit Andel. Die webstek is sinds 23 augustus uit de lucht en het moment van 'terugkeer' is nog hoogst onzeker. Reden: de server (Weblog) waar de Andelse site met het blog op draait is offline vanwege technisch onderhoud (migreren). Alle data worden overgezet naar een 'nieuwe omgeving.' Dat kost niet alleen een hoop (onvoorziene) tijd, ook gaat dit gepaard met de nodige tegenslagen.
Webmaster Wiebe de Ringh betreurt het dat zijn populáire blog nog steeds niet gelezen kan worden: 'Het ziet ernaar uit dat het nog wel eens twee weken kan gaan duren. Misschien is dat zelfs te optimistisch gesteld. Ik kan alleen verwijzen naar de mededelingen van weblog.nl, zelf kan ik het proces niet versnellen.'

Voor wie het proces wil volgen kijkt op http://helpdesk.web-log.nl/entries/20430542-update-9-september

Lees ook op de site van Henri Verhagen uit Meeuwen over dit 'probleem'

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.