Saturday 18 September 2021

Alles over Altena

Enkeloperatie noodzakelijk voor Micha Boy de Waal

12 september 2011 (door AalburgNet)

AALBURG - Micha Boy de Waal uit het van de Wetering MX Team die vorige week zaterdag tijdens de kwalificatieheat voor het EK MX2 in het Duitse Gaildorf opnieuw zijn enkel brak heeft inmiddels een bezoek gebracht aan het ziekenhuis van Nijmegen. Hier werd geconstateerd dat de breuk te ver open staat om door middel van rust te kunnen genezen. Dit zou wel kunnen maar dan zal het veel tijd in beslag nemen.  Hierdoor is besloten om gelijk te opereren, hetgeen ook is gebeurd. Tijdens de operatie zullen er twee schroefjes in zijn enkel worden gezet. Na de operatie zal de Waal zo’n vier tot zes weken moeten revalideren.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.