donderdag 27 januari 2022

Alles over Altena

Knappe zege Virtus in oefenwedstrijd

12 september 2011 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Het eerste herenteam van Virtus kwam afgelopen zaterdag voor de laatste keer in actie voor de officiële wedstrijden beginnen. Aanvankelijk zou het team een thuiswedstrijd spelen tegen De Dunckers uit Hilversum, maar dit team meldde zich op allerlaatste moment af.


Virtus kon gelukkig nog terecht in Dordrecht waar tegen Rowic werd gespeeld. Een team dat men ook in competitieverband zal treffen. Op Jasper van Houwelingen na was het team compleet, inclusief de nieuwe center Rober-Jan Fiegen. Hij kwam over van Barons uit Breda. Beide teams openden nerveus, getuige een 12-8 tussenstand in voordeel van Virtus na het eerste kwart. In het tweede kwart speelden de Werkendammers een stuk beter. (Nieuwsblad)
 
Lees hier verder...

Lees meer over:

Werkendam Werkendam
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.